Oj vad länge sen det var

…som jag lade upp något här på bloggen. Det har många orsaker men främst har det handlat om att jag inte riktigt vet hur jag skulle gå vidare med den nu när jag lämnat den vanliga skolvärden och gått in ett kök som ”bara” producerar skolmat. Jag hade svårt att tillämpa mitt helhetstänk kring skolmaten och visste inte vart jag ville ta min blogg då. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, för nu lämnar jag det kök jag började min karriär hos Fraiche catering i som är beläget i Täby och flyttar över till Bromma gymnasium där vi tar över driften den 1:a mars. Där får jag åter ta ett helhetsgrepp över en skolrestaurang och åter börja göra det som jag älskar att göra, nämligen att skapa en bra skolmåltid.

Så nu hoppas jag inte att det ska dröja lika länge mellan inläggen och att jag ska komma med klokheter och funderingar kring den fantastiska värld som handlar om skolmat.

Om man vill se lite av vad vi kommer att göra i restaurangen kan man följa oss på instagram under namnet fraichebrommagymnasium