Skolkocken hos Skolkockarna

Under våren 2014 såg en dök det upp en ny hemsida med namnet Skolkockarna. Syftet med sidan är att presentera drivna och kompetenta kockar från skol- och förskolekök runt om i landet. De som står bakom sidan står även bakom Magasin Måltid, vilket gör att flera av de kockar som presenteras är hämtade direkt från White guide Jr som tidningen även står bakom. Men det är fritt för alla ambitiösa kockar runt om i landet som arbetar med mat inom förskola/skola att ansluta sig. Tanken är att sidan ska fungera som ett nätverk, och därför finns det även en facebooksida och ett intagramkonto kopplat till sidan.

Just denna vecka har jag fått äran att ta hand om det instragramkonto som finns under namnet ”Skolkockarna”. Detta konto vandrar runt bland landets skolkockar för att visa vad som händer på de olika enheterna och ge inspiration till andra. Så kika gärna in på instragramkontot så får ni se lite både om mig och mina arbetskamrater på Fribergaskolan, men självklart tycker jag att ni ska leta er in på hemsidan också för att se vilka duktiga kollegor jag har runt om i landet.
Du har väl gillat min sida på Facebook. Ett enkelt sätt att se när nya recept och andra blogginlägg lagts upp samt att det ibland dyker upp lite små tips, länkar och annat på sidan.  
Eller så hittar du mig på twitter och instagram under namnet @Skolkocken