Nya tag

Ni som följer mig regelbundet har säkerligen undrat vad som hände med bloggen. Varför kommer det inga inlägg, har Skolkocken upphört som blogg? Men svaret är ett helt annat, några veckor innan påsk så spelade jag volleyboll med några kollegor på skolan och i min iver att prestera så tog jag i mer än vad kroppen orkade. Det hela utvecklade sig tillslut till ett diskbråck och därför har jag varit sjukskriven/ledig sedan påsk. Därav de få inläggen på bloggen och de sporadiska inläggen på facebook/instragram/twitter.

Men nu är jag tillbaks där jag hör hemma dvs i köket på Fribergaskolan i Danderyd. Med ny energi, ett visst mått av förvirring och en ovan kropp försöker jag få ordning på allt inför våra gästers ankomst på onsdag.

Om jag ska hitta något positivt så har denna tid hemma gett mig möjligheten att verkligen följa det som händer runt om i Skolmatssverige via olika former av medier. Förutom evenemang som GastroNord och Almedalsveckan, där den offentliga måltiden verkligen tog plats, så har jag även fått inspiration från allt som mina kollegor runt om i landet sysslar med. När man är sängliggande så är det ganska lätt att hitta tid till att följa facebooksidor och annat där skolkockar delar med sig av sin kunskap och sin kreativitet.

Så nu är jag laddad med idéer och tankar om hur vi ska fortsätta utveckla vår verksamhet framåt på flera vis. Men första ska jag se till att förvirringen lägger sig lite och att kroppen vänjer sig vid att arbeta igen. Och förhoppningsvis ska även energin räcka till att få fart på bloggen igen.

Du har väl gillat min sida på Facebook. Ett enkelt sätt att se när nya recept och andra blogginlägg lagts upp samt att det ibland dyker upp lite små tips, länkar och annat på sidan.  
Eller så hittar du mig på twitter och instagram under namnet @Skolkocken
Annonser