Skolkocken – en av medlemmarna i OM

Sen början på året har jag tillsammans med fyra andra personer, smidit på planer för att bidra till utvecklingen av den offentliga gastronomin. Vi har alla på varsitt håll gjort vårt bästa för att inom den egna verksamheten göra det vi kan för att förbättra standarden på skolmaten. Men samtidigt känt att det finns så mycket mer man kan göra, både genom att hjälpa andra men även genom att påverka politiker och makthavare.
Därför har vi nu bildat OM – Gruppen för offentliga måltider. Syftet med gruppen är att vi dels ska bidra med våra kunskaper och erfarenheter för att lyfta organisationer inom offentliga måltider, men även att genom att bidra i debatten lyfta frågor som vi tycker är viktiga för en fortsätt positiv utveckling inom offentliga måltider.
Vad vårt initiativ kommer att leda till i praktiken, både för gruppen och för de offentliga måltiderna har vi ingen aning om när vi nu lanserar oss. Men att det kommer att leda till något positivt är vi övertygade om.
Så om du som läser det här har ett intresse för offentliga måltider och dess utveckling så tycker jag att du ska kika in på vår hemsida och läsa lite mer om vilka vi är och vad vi vill.

Annonser