Kladdkakebrownie med vaniljglass och honungsrostade nötter

Här kommer ett recept på en väldigt enkel dessert. Kladdkakebrownien kommer från den laddning som min bonus-son lagade för några veckor sen och de därefter legat i frysen i väntan på att bli uppätna. Så det receptet får ni hämta därifrån ifall ni vill göra dem, annars funkar det lika bra med vilken kladdkaka som helst. Vaniljglassen kommer från frysdisken i butiken och chokladsåsen som jag toppade desserten med är även den av den färdiga sorten. Det som ger en extra touch till denna dessert är de honungsrostade nötterna, så det är receptet som jag bjuder på här.

Honungsrostade nötter
(4 portioner)
2 dl blandade nötter (osaltade)
1 msk smör
0,3 dl flytande honung
1 tsk flingsalt
Smält smöret i en lite stekpanna eller tjockbottnad kastrull. Lägg ner nötterna och stek dem i 4-5 minuter på mellanvärme. Ringla över den flytande honungen och stekt ytterligare några minuter. Avsluta med att tillsätta flingsaltet. Servera nötterna varma tillsammans med ljummen brownie och iskall vaniljglass. Ringla lite chokladsås på toppen.

 Du har väl gillat min sida på Facebook. Ett enkelt sätt att se när nya recept och andra blogginlägg lagts upp samt att det ibland dyker upp lite små tips, länkar och annat på sidan.