Tävlingsbidrag inskickat

Det dyker upp fler och fler tävlingar för oss kockar som arbetar i skolans värld. Nu senast var det ”Skolmatsgastro” som gick av stapeln i samband med Gastronord, detta var en lagtävling för 3 kockar.
 Man kan förresten avnjuta några av årets finalrätter från Skolmatsgastro på Cafe Opera under denna vecka. Så om du har vägarna förbi så har du möjlighet att avnjuta riktigt bra lunchmat till en riktigt låg kostnad.

Till hösten anordnar Felix något som det kallt ”Årets Felix”, även det en lagtävling med 3 kockar i laget.

Men det finns även tävlingar för de som inte kan eller vill bilda ett lag. Jag har just skickat in ett bidrag till Arlas tävling ”Kock i skolan” där uppgiften är att lämna in ett recept på en fiskrätt som är ett säkert kort bland eleverna. Receptet ska vara beräknat för 100 portioner och innehålla produkter från Arlas sortiment. Om du också är sugen så har du fram till den 25 maj på dig att lämna in ditt bidrag. Läs mer här:
Priset för de 20 bästa bidragen är en heldagsutbildning på Restaurangakademien samt resa tur/retur till Stockholm (jag får väl ta pendeltåget) och en hotellövernattning.
Så nu är det bara att vänta in juryns val och se om jag tillhör det lyckligt utvalda.

Annonser